FC Hulløy - Lolini FC 1 - 5

Kamptidspunkt: 02.12 17:40, Bane 1
Klasse: Herrer
Kamptype: Gruppespill, gruppe 3
Lengde: 1 x 18 minutter
Status: Ferdigspilt

1 Så er vi over på gruppe 3 og det er FC Hulløy med sitt unge lag som møter Lolini meg hakket eldre lag :) Disse er i gruppen til Los Cerdos og Haiene så det er viktig med en god start her!
20 - 1 Mål Lolini FC: Lasse Pedersen. Så kommer den gode starten på kampen! Lasse Pedersen mottar ballen på 8 meter, tar en frekk såledragning før han triller den i mål. Vakkert!
50 - 2 Mål Lolini FC: Hans Olsen Fagnastøl. Lolini øker ledelsen og Hans Fagnastøl er den som gir ungguttene i Hulløy nok en smell.
8 Der kommer turneringens første tilbakespill til keeper. Frisparket ender i rompa på Fagnastøl.
9 Stor sjanse til Lolini og Ask Høivaag men god redning av Rebtun hindrer 3-0
100 - 3 Mål Lolini FC: Lasse Pedersen. Lasse, Lasse og Lasse. Sitt andre for dagen og det er så kaldt og rolig. Lolini cruiser
10Abel Shambel (FC Hulløy). Fikk gult kort på 0-3 målet!
111 - 3 Mål FC Hulløy: Gabriel Butwell. Cruiset tok kjapt slutt, Hulløy reduserer ved Butwell. Er det en vei tilbake i kampen?
131 - 4 Mål Lolini FC: Hans Olsen Fagnastøl. Fagnastøl skal ikke være dårligere enn Lasse Pedersen og det kan han takke nettopp Pedersen for. De kommer alene med keeper, Pedersen er uselvisk og triller ballen til Fagnastøl som setter 4-1. Der kunne fort Pedersen gått for hattricket men han er lagspiller.
14 En ting skal Hulløy ha, de gir seg ikke. Gutten men det stjernenavnet Petit kommer til en stor sjanse men det blokkeres rett foran mål.
161 - 5 Mål Lolini FC: Hans Olsen Fagnastøl. Fagnastøl er ikke mye støl men heller smidig og lett når han rolig fullfører hattricket! Lolini er effektive og sikrer seg en meget viktig seier i kampen for avansement!