Kamptype: Gruppespill, gruppe 2
Lengde: 1 x 18 minutter
Status: Ferdigspilt

4 Fittprutten med ballmiss høyt i banen som åpner opp for en kontring til Hulløy. men Klaussen med et imponerende returløp avverger sjansen
7 Ingen mål så langt i kampen, selv om begge lag banker på døren. Fittprutten med mye ball høyt på motstanders banehalvdel, men mangler den siste lille pasningen for å få en klar målsjanse
8 Der sitter den nesten for Fittprutten, skudd i stolpe og nesten et selvmål av Hulløy i etterkant
90 - 1 Mål Fittprutten FK: Kristian Kristiansen . Fittptutten offensive og har hele laget på motstanderens banehalvdel, ett skudd i keeper og mål på returen
10 Halvveis i kampen og Fittprutten leder med 1 mål, de fortsetter å pøse på med sjanser og en scoring er i vente
110 - 2 Mål Fittprutten FK: Kristian Kristiansen . setter den i målet etter flere sjanser og skudd på mål og godt keeper arbeid av Hulløys keeper.
13 Dagens site kamp har bare fem minutter igjen med spilletid, og Fittprutten leder med 2, og ser ut til å bli et lag å følge med på for morgendagen
150 - 3 Mål Fittprutten FK: Herman Furumo. Skudd fra rundt 10 meter sitter nede i høyre hjørne
150 - 4 Mål Fittprutten FK: Magnus Klaussen. Nokk et mål og Fittprutten viser sin dominanse i kampen
170 - 5 Mål Fittprutten FK: Marco Bjørnstrøm. Sitter i nettet igjen for Fittprutten når det bare er 1. minutt igjen av kampen